top of page

Vægttab med speciallæge, diætist, fitness og psykolog

Medicinsk behandling (semaglutid, handelsnavn Wegovy) af overvægt i kombination med livsstilsforandring og træning. ​Vi er et højt specialiseret team med mange års erfaring. Vi hjælper dig med at opnå et varigt vægttab. Vi hjælper med vægttab på op til 50 kg. 

Intensivt forløb

​Vi følger dig tæt, arbejder grundigt og på tværs af faggrupper.
Du er derfor i de bedste hænder, når du skal opnå et større vægttab og samtidig holde din vægt nede på sigt. 

 

 Medicinen øger din mæthedsfølelse betragteligt, så du i ro og mag kan følge dine sunde vaner.  Vi (diætisten, speciallægen, psykologen og vores personlige træner)  hjælper dig med at holde fast i din nye livsstil. 

sund mad
Bliv klar til at køre
Speciallæge
Charlotte Lundsgaard

Uddannet speciallæge i Intern medicin fra Herlev hospital under professor dr.med. og ledende overlæge Povl Riis, hvor jeg også arbejdede som forskningsassistent i en periode. Her forskede jeg i inflammatoriske tarmsygdomme og deres påvirkning af leveren i samarbejde med professor Hendrik Vilstrup på leverafdelingen (afd. A) på Rigshospitalet.
Jeg har i flere år som afdelingslæge på Bispebjergs endokrinologiske afdeling dagligt varetaget patienter med overvægtsproblemer og type 2 diabetes samt de følgesygdomme, som kan være relateret hertil. I min ansættelse her, forskede jeg i stofskifteproblemer/forstyrrelser hos patienter med sygdom i skjoldsbruskkirtlen sammen med overlæge Hans Perrild.
Jeg er senere også blevet speciallæge i reumatologi (gigt og bindevævssygdomme), og som afdelingslæge på reumatologisk afdeling på Glostrup hospital forskede jeg i slidgigt i knæ sammen med professor
Christian Gluud fra CTU (Copenhagen Trial Unit).

 

I dag arbejder jeg kun som intern mediciner med særlig interesse for patienter med overvægt og sygdomme relaterede hertil. Min forskning tidligere har givet mig en bred forståelse for de gener overvægtspatienter kan møde.

Priser og forløb

Basispakke:

6 mdr. forløb med læge 

6.500 kr. eks. medicin. 

  • Grundig lægeundersøgelse og regelmæssige konsultationer hos læge.
     

Diætist:

Her følger du vores kostforløb, læs mer her. 
 

Tilkøb:
Personlig træning: 10 gange á 40 min.: 5.000 kr. 

 

HartvigEngell#01color.jpg

Aut. Klinisk Diætist Alice Apel Hartvig & Master i fysisk aktivitet og PB i ernæring Majbritt L. Engell

nutritionist
bottom of page