Ditte Frostholm
Ditte Frostholm

Jeg er dybt taknemmelig for Majbritts hjælp, som har coachet mig til et bedre og mere energifyldt liv, hvor jeg performer på topniveau.

press to zoom
Nikolaj Pedersen
Nikolaj Pedersen

“Som elitesportsmand ved jeg, at kost er utrolig vigtigt. Alligevel følte jeg mig tidligere ikke helt klædt på, da jeg ofte oplevede at blive syg i perioder med fysisk hård belastning. Jeg søgte et samarbejde med Majbritt med et ønske om, at optimere min performance så meget som muligt. Faktum er, at jeg har fået meget mere end hvad jeg ønskede.

press to zoom
Frederik Løcthe
Frederik Løcthe

“Mine måltider hjælper mig med livet som fuldtidstennisspiller, og efter jeg har reguleret min kost med hjælp fra Majbritt Engell kan jeg mærke forskel både på energiniveau, kropssammensætning, præstation og søvn. Det betyder, at jeg har gjort op med nogle af de mere konventionelle måder at spise på.

press to zoom
Mikkel Wohlgemuth
Mikkel Wohlgemuth

Igennem mit arbejde med Majbritt har jeg fået en helt ny forståelse af hvad maden betyder for min præstation, mit energiniveau, forebyggelse af skader og i sammenhæng med den skadesperiode jeg havde i 2014. Jeg har fået en grundlæggende forståelse af hvordan jeg skal sammensætte min mad, hvad stabilt blodsukker kan gøre for mig som professionel, hvornår jeg skal indtage kulhydrater og hvor vigtig det sunde fedt er, for en fodboldspiller som mig.

press to zoom
Lis May
Lis May

Det tog ca. 2 uger at vænne mig til den nye kost som Majbritt lavede til mig og mit træningsniveau. Derefter skete der dog noget, der nærmest føltes som et mirakel. Jeg begyndte at føle mig roligere, jeg følte jeg fik nok mad uden at være overmæt, det var nemmere at koncentrere sig om træning og studier, jeg holdt op med at “gå kold” til træning eller i løbet af dagen og min sultfornemmelse blev meget blidere og behagelig.

press to zoom
Viljan Tennis
Viljan Tennis

“Viljan Tennis er et privatejet tennisprojekt med base i Lyngby Tennisklub. Bag Viljan står en række folk med dyb forankring i tennissporten og med lang erfaring fra det private erhvervsliv.

press to zoom
Jonas Birger
Jonas Birger

“Sport handler om mange ting, men mest af alt om at optimere sin performance. Det nemmest og klart dyreste er at kigge på udstyret. For mig har det bedste og klart billigste været, hvis man sammenligner på udbytte, at blive 100 % trimmet og få helt styr på kosten, så jeg kan ramme den helt rigtige vægt og fedtprocent lige op til konkurrence.

press to zoom
Janni Arnth
Janni Arnth

Mit forløb med Majbritt har hjulpet mig til at kunne performe i højere grad som professionel fodboldspiller. Hele kostdelen og mind-settet omkring hvordan jeg holder kroppen stabil og i balance har været en øjenåbner og skabt et nyt fundament for mig i min livstil.

press to zoom
Nørre Fælled Skole
Nørre Fælled Skole

Majbritt underviser elever på Idrætslinjen. Det primære fokus er stabilt blodsukker, præstation og energiniveau og optimering af maden i forhold til den sport der dyrkes. Der laves en gang pr år, i samarbejde med skolen, en elevworkshop på 90 minutter, hvor der er fokus op de kompetencer, der både giver skole-hverdagen og trænings-hverdagen mere kvalitet.

press to zoom
ME_portræt.jpeg