top of page

Kræft og kost

Er du igang med et kræftforløb eller har du lige fået stillet diagnosen?

Vi hjælper dig med at sammensætte dine måltider og planlægge din bevægelse, så du står stærkest muligt i dit behandlingsforløb. 
Under et kræftforløb vil nogle tabe sig fordi appetitten er meget lille, mens andre tager på fordi smagsløgene ændrer sig og man spiser mere af det søde.

Rigtig mange kræftpatienter mister muskelmasse og dermed overskud. Men det er der råd for.

Vi hjælper dig med en madvej der styrker din krop, dit immunforsvar og dit energiniveau. Ligesom vi motiverer dig med træningsøvelser og træningsprogrammer, så du kommer stærk ud på den anden side. 

Majbritt blev selv syg med brystkræft i 2020 (Her2 positiv, østrogenfølsom).Hun gennemgik 16 x kemoterapi, 25 x stråler og 17 x antistof behandling. Hun fik fjernet sit bryst og får idag anti østrogen behandling med tamoxifen.   

3 måneders forløb. 3850 kr. 
Du får 1 opstarts samtale og 4-6 opfølgninger.

Mulighed for at tilkøbe samtale hver uge hvis nødvendigt.
1 time 1200 kr.

Yoga ved havet

Flere og flere under 50 år rammes af brystkræft 

 

Hartvig & Engell har haft brystkræft helt tæt på, og derfor har vi startet et nyt samarbejde med landets førende klinik indenfor termografisk behandling v. Sanne Lodahl og speciallæge Suzan Lenz. 

 

Er du lige fyldt 40, er der hele 10 år til du runder 50 og kan tilbydes screening for brystkræft. Vi vil gerne hjælpe til, at du kan reagere i tide, ligesom Majbritt gjorde, der i en alder af 42 år fik konstateret brystkræft. 

Derfor kan vi varmt anbefale et forløb, som kombinerer termografisk scanning og ultralydsscanning. En kombination vi selv benytter. Læs mere om scanningerne her.

Tjek brysterne

Instagram
bottom of page