HartvigEngell#01color.jpg

Personlig ernæring og farmakologisk behandling af overvægt

Vi tilbyder en komplet overvægtsbehandling med kombination af livsstilsforandring og medicinsk behandling.
 

Vi følger dig tæt, arbejder grundigt og på tværs. Du er derfor i de bedste hænder, når du skal opnå et større vægttab og samtidig holde din vægt nede på sigt. 

Forløb med læge og diætist 

Hos speciallæge i intern medicin, Charlotte Lundsgaard får du en grundig forundersøgelse
(1,5 time, bl.a. med gennemgang af blodprøver/urin/ekg). 
Herefter opstartes du i medicinsk behandling og du har fysiske kontroller hos Charlotte ca. hver 6. uge. Herudover telefon/mail/sms kontakt efter behov. Du har 1 års forløb med Charlotte. 

 

Hos diætisterne Hartvig & Engell starter vi med en grundig gennemgang af din livsstil og sammen tilrettelægger vi, hvor du kan starte en forandring. Det er altid med udgangspunkt i hvad der er realistisk for din hverdag. Vi har fokus på din søvn, arbejdsliv, spisevaner, indkøbsvaner, motionsvaner og dine værdier ift. mad og motion.
Vi laver sammen dine personlige kostplaner og træningsplaner. Vi arbejder med personlig ernæring, hvilket betyder, at vi ud fra dine blodprøver og din sundhedsanalyse, sammensætter den diæt der passer bedst til dig. 
Vi har løbende kontakt. I starten næsten hver uge og senere hen i et interval der passer til dig.  Du har 1/2 års livsstilsforløb med Majbritt eller Alice. 


Pris: 16.500 kr.
Prisen er eks. medicin 

Stegt fiskfilet