HartvigEngell#01color.jpg

Personlig ernæring og farmakologisk behandling af overvægt

Vi tilbyder en komplet overvægtsbehandling med kombination af livsstilsforandring og medicinsk behandling.
 

Vi følger dig tæt, arbejder grundigt og på tværs. Du er derfor i de bedste hænder, når du skal opnå et større vægttab og samtidig holde din vægt nede på sigt. 

6 mdr. opstartspakke

Hos speciallæge i intern medicin, Charlotte Lundsgaard får du en forundersøgelse (1 1/2 time, bl.a. med gennemgang af blodprøver/urin/ekg).

Herefter opstartes du i medicinsk behandling og du har faste kontroller hos Charlotte gennem forløbet, samt mail/sms kontakt efter behov. 

 

Hos diætisterne Hartvig & Engell starter vi med en grundig gennemgang af din livsstil og sammen tilrettelægger vi, hvor du kan starte en forandring. Det er altid med udgangspunkt i hvad der er realistisk for din hverdag. Vi har fokus på din søvn, arbejdsliv, spisevaner, indkøbsvaner, motionsvaner og dine værdier ift. mad og motion.
Vi laver sammen dine personlige kostplaner og træningsplaner. Vi arbejder med personlig ernæring, hvilket betyder, at vi ud fra dine blodprøver og din sundhedsanalyse, sammensætter den diæt der passer bedst til dig. 

Vi har løbende kontakt, ca. hver uge efter behov. Forandring af vaner er kompliceret og kræver derfor ofte løbende inspiration og sparring fra professionelle. 

Du får adskillige bøger og materialer, som du kan bruge til inspiration og som kan hjælpe dig med din nye sunde livsstil. 


Pris: 25.000 kr. eks. medicin 

 

6 mdr. opfølgningspakke

Vil du gerne fastholde dine nye sunde vaner og sikre, at du ikke tager på igen, kan du forlænge dit forløb med vores 6. mdr. opfølgningspakke. 

Vi fastholder den tætte kontakt og træning af nye vaner. Du har løbende konsultationer med både diætist og læge og vi arbejder sammen som et team for at hjælpe dig med at fastholde din sunde livsstil. 

 

Pris: 10.000 kr. eks. medicin

Stegt fiskfilet