top of page

Velkommen til vores netbutik

Her finder du tilbehør til dine salater, samt særligt udvalgte varer der indgår i vores bøger og opskrifter. Du finder selvfølgelig også alle de bøger vi har skrevet. 

Vores butik er lille og vi pakker selv alle bestillinger.
 

Fysisk butik på Kultorvet 7, 2.sal
Kom ind og shop selv. Følg vores vejledning for selv-shopping, som du finder i butikken.

Da vi sidder med klienter, kan vi ikke altid hjælpe dig.

Åbningstider fysisk butik: 

Mandag lukket. Tirsdag til fredag kl. 10-14. 
Online shop er åben og vi sender pakker. 

Handelsbetingelser m.m. her.

 

Hartvig & Engell K/S

dk-logobar-web.jpg

Fiskeolie. Familiens Omega-3, 120 tabletter

00074
DKK239.00
På lager
1
Produkt detaljer

Højkoncentreret fiskeolie med næsten 70% omega-3 fedtsyrer. Fiskeriet er certificeret af den uafhængige organisation Friend of the Sea, som med strenge kriterier garanterer et bæredygtigt, miljørigtigt fiskeri. Olien kommer fra vildtbestande af små fisk (ansjoser og sardiner) i Sydatlanten. Bestandene i disse farvande er store og kan derfor reproducere sig selv. Fiskeolien raffineres og oprenses direkte på skibene for at sikre renhed og friskhed. Af samme årsag får du en ren fiskeolie uden bismag, som er rig på de gavnlige omega-3 fedtsyrer. Det høje indhold af omega-3 har gjort det muligt for os at give jer fiskeolien på små synkevenlige kapsler. Blot to små kapsler skal der til for at opnå de gavnlige virkninger.

Fiskeolie er et af naturens små vidundere. Omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA i fiskeolie står bag de gavnlige virkninger. De indbygges i kroppens cellemembraner og gør dem mere elastiske og gennemtrængelige. De påvirker også tarmens mikrobiologiske sammensætning og influerer på mange processer knyttet til inflammation og immunsystem. Der er ikke mange stoffer, der har så mange EU-tilladte anprisninger som omega-3 fedtsyrer.

DHA bidrager til:

Normal funktion af hjernen
Normalt syn
Normalt niveau af fedtstoffet triglycerid i blodet
Normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostre og ammebørn, når det indtages af moderen
Normal udvikling af synet hos børn op til 12 måneder

DHA og EPA bidrager til:

Normal funktion af hjertet
Normalt blodtryk
Normalt niveau af fedtstoffet triglycerid i blodet

Vi er meget stolte af vores fiskeolie. Den opfylder alle vores krav til kvalitet, indtagelse, renhed og miljøhensyn. Det er heller ikke tilfældigt, vi har valgt, at indholdet af DHA skal være højere end EPA. Forskning peger mere og mere i retning af, at det er gavnligt at få begge fedtsyrerne, men at der er fordele i at få mest DHA.

Familiens Fiskeolie er naturligvis uden A-vitamin og nøje oprenset for tungmetaller. Den kan trygt anvendes af alle voksne, fra ungdom til alderdom. Også under graviditet og amning.

Husk, at kosttilskud ikke bør erstatte en sund og varieret kost.

Størrelse: 9 x 15 mm oval

Gem dette produkt til senere
bottom of page