Vi tror på helheden og derfor starter vi med din egen sundhedsanalyse, hvor vi gennemgår din mad, træning, søvn, fordøjelse, blodprøver, mental sundhed, dine sundhedsværdier og din hverdag. Du får din egen  kostplan. Vi tester din fysisk og du får en træningsplan.  Vi aftaler dit kommende forløb.  

Opstart: 2.500 kr. 
 

Opstartspakke 1/2 års forløb:
5.100 kr.

Du kan vælge en opstart uden den grundige sundhedsanalyse, fysiske test og træningsplan til 1.500 kr. 

Efter opstarten følger løbende samtaler, hvor vi sørger for at holde dig på sporet og hjælper dig i din sunde forandring. 

Det er meget individuelt hvor ofte vi skal ses. I perioder kan det være hver uge, hver 14. dag eller en gang om måneden. 

I vores samtaler holder vi fokus på din sundhedsanalyse og hjælper dig med at håndtere de svære situationer der kan få dig til at opgive dit sundhedsprojekt. 

3 mdr. 2.000 kr. 
100 minutter.

(Giver dig fx 10 x vejninger eller 3-4 samtaler á 30 min. )

6 mdr. 2.800 kr. 

(150 minutter)

Vi har særlige forløb til dig med irriteret tarm (IBS)

Vi har specialiseret os i diætbehandling til IBS og vores resultater er gode. 9 ud af 10 hos os, bliver symptom fri efter 14-30 dage. 


Du køber et speciel designet 3 mdr. forløb hvor vi først eliminerer de fødevarer der kan irritere dig og herefter introducerer vi langsomt, de forskellige fødevarer. På den må finder vi ud af, hvad du reagerer på.

Du får på den måde din helt egen mad-liste og en tarm i balance. 

 

3.500 kr.  

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Aurehøjvej 12. 2900 Hellerup
39 65 11 65

info@hartvig-engell.dk

Hartvig & Engell